L'Entrant:
Xips
de
patata i secallona.
de
patata i secallona.
Primer
plat, a triar:
plat, a triar:
Cigrò
de
l'Anoia, amb ortigues de les nostre muntanyes.
Crema
de
verduretes de l'hort.
de
verduretes de l'hort.
Amanida
de pinya, pernil, chutney de gerds i coulis de maduixes.
de pinya, pernil, chutney de gerds i coulis de maduixes.
Segon, plat a triar:
Mandonguilles
vegetals a
la cassola amb sofregit de tomàquet.
vegetals a
la cassola amb sofregit de tomàquet.
Cuixa
de pollastre
al forn, cous- cous i amanida.
Risotto
de ceps, amb arròs integral de Pals.
de ceps, amb arròs integral de Pals.
Calamars
amb
la tinta.
amb
la tinta.
Tot
acompanyat del nostre pa, amb massa mare i farina d'espelta.
acompanyat del nostre pa, amb massa mare i farina d'espelta.
...posem el punt final amb els dolços...
us
farem una petita combinació dolça, inspirada en el moment!!!!!
Preu
del Menú: 17 € BON PROFIT!!!!
del Menú: 17 € BON PROFIT!!!!