TRADUEIX:

LA NOSTRA ECO CARTA



CARTA D'HIVERN . tot natural i ecològic .
TAPETES:
Olleta de moreus amb verduretes. 6 €
Cap i tripa de vedella amb cigrò menut. 6 €
Freginat medieval amb menuts de xai, fesols, ceba i moscatell. 6 €
AMANIDES, FORMATGES I EMBOTITS:
TOSCA:taula de formatges, fruits secs i notes dolçes. 13 €
Maridatge: copeta de vi licoròs de Merlot: Lyric. DO Penedès . 4 €
REBOST:fusta d'embotits:fuet, llangonisa, bull, llom, xoriç... 13 €
Maridatge:copa de vi blanc Raig de raïm, DO Terra Alta 4 €
AGLÀ: pernil ibèric tallat al moment. 15 €
Maridatge:copa de vi negre Nas del Gegant del Montblanc. 4 €
MOLSA: Amanida de l'hort amb saltat de bolets del bosc, magrana i poma. 14 €
Maridatge: copa de vi rosat: Roigenc de Capafons-Ossó. DO Montsant. 4 €
SALVATGE:Amanida de perdiu escabetxada amb taronja i pinya. 16 €
Maridatge: copa de vi blanc Clot dels Oms, DO Penedès. 4 €
SOPES, LLEGUMS I CEREALS:
PINÓS:escudella de blat de moro escairat. 12 €
FLAIRE: suau i elegant crema de moixerons. 12 €
Maridatge: copa de vi blanc Ratpenat DO Penedès. 4 €
2016:còctel de llegums:cigrò, pesol negre, moreus, erbs, fesols, verdures i bolets. 15 €
Maridatge: copa de vi blanc biodinàmic: Els bassotets. DO Conca de Barberà. 4 €
BROCÀ: Risotto d'espelta petita, forment i kamut amb bolets. 14 €
Maridatge:copa de vi blanc: Petit Siós de Costers del Sió. DO Costers del Segre. 4 €
CARN i PEIX:
ESCLARAMUNDA:calamars i sípia ofegats amb la seva tinta. 18 €
Maridatge:copa de vi blanc Tretze, de Mas de la Caçadora. DO Montsant. 4 €
CAN VERS:“mig raust” de xai. Cuina medieval. 20 €
És mig fet a la brasa, per agafar el gust fumat de la llenya i acabat a la
cassola de terra al “xup-xup” de la salsa d'ametlles, boletons i pinyons.
Maridatge: copa de vi blanc Antistiana Incrocio Manzoni, de Mas Comtal. 4 €
MATAPLANA:Confitat tradicional de llom, tastet i costella amb chutney. 18€
Maridatge: copa de vi negre del Sagal . Celler Collbaix. DO Pla de Bages. 4 €
BRAU: cèrvol amb bolets, de les nostre muntanyes, prunes i picada catalana. 24 €
Maridatge:copa de vi blanc Be Cool, DO Empordà. 6 €
“ PETITES RACIONS ” de carn:
Estofadet de vedella amb cervesa negre, xocolata, espècies i cítrics. 8 €
Estofadet de senglar amb castanyes. 8 €
Petit”brau”:del nostre estofadet de cèrvol. 14 €
Llebre guisada amb xocolata (amb trampantojo!!) 16 €
CURRYS: fem un petit viatge gastronòmic a l'Índia. Son estofats amb espècies, coco...
De verduretes de temporada. 12 €
De pollastre de Cal Roio. 18 €
De peix ,de costa catalana, prioritzant l'art de pesca sostenible. 26 €
Maridatge:copa de vi blanc: Honeymoon, de Parès Baltà. DO Penedès. 4 €
* AVISEU siusplau d'al.lèrgies, intoleràncies o dietes varies. Gràcies!.